Verbinding met HOP Venlo

Holistische Ontspannings Praktijk Venlo

Wist je dat HOP een geneeskrachtig ontspanningskruid is?
Midden in de nacht werd ik wakker en was de naam voor mijn praktijk een feit. Dit moest zo zijn! HOP!
Holistische Ontspannigs Praktijk.
Hop kalmeert, stelt gerust en ontspant. Bovendien helpt het bij slapeloosheid 😉

Verbinden met de ander, doe je door te werken aan de verbinding met jezelf. De wereld om je heen is slechts een afspiegeling van jou binnenwereld.

In essentie ben je liefdevol, vrij, heel en compleet. Het leven zit vol mooie maar soms ook lastige lessen.. Gewoon niet altijd even makkelijk. Toch zijn ze allen even waardevol.
Ze zijn beide een uitnodiging je ware zelf te leren kennen. Voel het, doorleef het, alles mag er zijn en zo laat het vaak weer los.
Wanneer je je krampachtig vasthoudt aan gedachten en emoties kun je na een tijdje lichamelijke en/of psychische klachten krijgen. Vaak bestrijdt men de symptomen van de klacht maar niet de oorzaak. Mijn behandelingen helpen jou bij je zoektocht om terug te gaan naar jouw ware ESSENTIE.
Door het opruimen van pijnlijke ervaringen uit je hele systeem, kun je besluiten nemen op een dieper niveau in je lichaam. Zo vergroot je steeds meer je bewustzijnsniveau en leer je jezelf (opnieuw) kennen. Hoe meer je vrij bent van oude, niet helpende pijn uit ervaringen, patronen en overtuigingen, des te meer jij vanuit je liefdevolle kern contact kunt maken met je essentie.

Jezelf vergeven en compassie hebben voor jezelf kan heel waardevol zijn om weer die verbinding te voelen met de belangrijkste bron nl.
LIEFDE.

  • Kathelijn Groeneveld
    Kathelijn Groeneveld

‘Het leven is een ware zoektocht… Naar jeZELF.

‘Spiritualiteit betekent Werken aan jezelf. Het is een levenskunst die transformerend werkt.

 

Mijn naam is Kathelijn Groeneveld

Herken jij de volgende uitdagingen?;
‘Wie ben ik? Is dit het? Wat vind ik leuk? Waarom voel ik me zo? Wat verwacht ik allemaal van mezelf? Waar komt die hoofd- of nekpijn toch vandaan? Waarom voelt de wereld soms zo oneerlijk? Waarom krijg ik steeds dezelfde lessen?’

Sinds 2016 heb ik mijn praktijk voor bewustwording, helende massages en Energetische behandeling.

Ik ben Holistisch therapeut en Reiki Master. Verder heb ik me gespecialiseerd in helende massages/lichaamswerk, invloeden vanuit het Sjamanisme en natuurgeneeskundige kruiden.

“Ik noem mezelf een succesvolle coach, mama en onderneemster. Diep dankbaar ben ik voor het werk dat mij heeft uitgekozen.
Succesvol betekent voor mij; s’morgens met plezier opstaan, en s’avonds met een voldaan gevoel naar bed.
Er ZIJN met als doel: mensen er te laten ZIJN en onvoorwaardelijk ‘JA’ te laten zeggen tegen zichzelf.
‘JA’ tegen ONVOORWAARDELIJKE EIGENLIEFDE!”

Soms zien we de weg even niet meer en lopen we vast. Dit ‘stil’ staan is juist nodig om opnieuw koers te bepalen. Hier ontstaan waardevolle levenslessen. Wanneer je ondersteuning nodig hebt tijdens dit proces, ben ik er voor je. Vanuit een holistische benadering bekijken we samen waar jij vast loopt en wat je nodig hebt.

 

Ook ik voelde mij vaak eenzaam en afgesneden van de wereld om mij heen. Nu zie ik dat dit kennelijk nodig was voor mij om te groeien in verbinding.
De tijd was gekomen om te transformeren. De opleiding tot holistisch therapeut, het samenwerken met de MAAN, mijn visioenen en dromen, Engelen hielpen mij hierbij. Maar de grootste transformatie begon na de onverwachte ontmoeting met mijn tweelingziel.  Onvoorwaardelijke liefde. Verder dan lichaam, gedachte of emotie.

Mijn eigenliefde groeide en een diep vertrouwen dat alles precies goed is zoals het is, is hier ontstaan.

Ik leef vanuit licht en liefde en blijf mezelf ontwikkelen, uitdagen en verwonderen.

dsf7055

Wat kan ik voor u doen?

Zie je klacht als kans!

Ik geef ontspanningsbehandelingen vanuit een holistische visie. Deze behandelingen zijn vaak een combinatie van massage, energetische healing/Reiki, meditatie en bewustwording door lichaamsgerichte coaching.

Van hoofd naar hart
Ik vind het vooral belangrijk dat je mag zijn wie je bent en jezelf daarin liefdevol leert kennen en accepteren. Ruimte geven aan al wat er is, zonder veroordeling.
Vanuit ontspanning komen nieuwe inzichten doordat je contact maakt met je lichaam en je eigen gevoel. Zo ga je je signalen van je lichaam herkennen. Een waardevolle transformatie..

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, liefs Kathelijn

dsf7048

Gezond verstand gebruiken

Alternatieve zorg is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Ik heb bewust gekozen om vrij te zijn van zorgverzekering, zodat je ook echt een verbinding aan gaat vanuit jou verlangens.

Gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel”.
Dr. Edward Bach