Verbinding met HOP Venlo

Holistische Ontspannings Praktijk Venlo

Wist je dat HOP een geneeskrachtig ontspanningskruid is?
Midden in de nacht werd ik wakker en was de naam voor mijn praktijk een feit. Dit moest zo zijn! HOP! Holistische Ontspannigs Praktijk.
Hop kalmeert, stelt gerust en ontspant. Bovendien helpt het bij slapeloosheid 😉

Verbinden met de ander, doe je door te werken aan de verbinding met jezelf. Ken je jezelf, dan ken je de ander. De wereld om je heen is slechts een afspiegeling van jou binnenwereld.

In essentie ben je liefdevol, vrij, heel en compleet. Het leven zit vol mooie maar soms ook lastige lessen.. Gewoon niet altijd even makkelijk. Toch zijn ze allen even waardevol.
Ze zijn beide een uitnodiging je ware zelf te leren kennen. Voel het, doorleef het, alles mag er zijn en zo laat het vaak weer los.
Wanneer je je krampachtig vasthoudt aan gedachten en emoties kun je na een tijdje lichamelijke en/of psychische klachten krijgen. Vaak bestrijdt men de symptomen van de klacht maar niet de oorzaak. Mijn behandelingen helpen jou bij je zoektocht om terug te gaan naar jouw ware ESSENTIE.
Door het opruimen van pijnlijke ervaringen uit je hele systeem, kun je besluiten nemen op een dieper niveau in je lichaam. Zo vergroot je steeds meer je bewustzijnsniveau en leer je jezelf (opnieuw) kennen. Hoe meer je vrij bent van oude, niet helpende pijn uit ervaringen, patronen en overtuigingen, des te meer jij vanuit je liefdevolle kern contact kunt maken met jezelf.

Jezelf vergeven en compassie hebben voor jezelf kan heel waardevol zijn om weer die verbinding te voelen met de belangrijkste bron nl.
LIEFDE.

  • Kathelijn Groeneveld
    Kathelijn Groeneveld

Mijn naam is Kathelijn Groeneveld

Holistisch therapeut, Reiki Master, specialisatie in helende massages, interne opleiding natuurgeneeskundige kruiden, lichaamsgerichte coaching.

Als HSP-er was het leven soms een zoektocht. Ik voelde mij vaak eenzaam en afgesneden van de wereld om mij heen. Waardevolle levenslessen hebben mij geleerd dat alles in jezelf zit. Vlinders kwamen op mijn pad om mij de weg te wijzen. De tijd was gekomen om te mogen transformeren.

De opleiding tot holistisch therapeut en zeker ook de ontmoeting met mijn tweelingziel lieten mij de essentie van het leven ervaren.
Steeds meer kon ik alles omarmen wat ‘is’. Als vanzelf creëerde dit ruimte door dat wat er niet toe doet je als vanzelf loslaat. Mijn eigenliefde groeide en een diep vertrouwen dat alles goed is zoals het is, ontstond.
Inmiddels ga ik mee met de stroming van het leven.

dsf7055

Wat kan ik voor u doen?

Zie je klacht als kans!

Ik geef ontspanningsbehandelingen vanuit een holistische visie. Deze behandelingen zijn vaak een combinatie van massage, energetische healing/Reiki, meditatie en bewustwording door lichaamsgerichte coaching.

Van hoofd naar hart
Ik vind het vooral belangrijk dat je mag zijn wie je bent en jezelf daarin liefdevol leert kennen en accepteren. Ruimte geven aan al wat er is, zonder jezelf te veroordelen.
Vanuit ontspanning komen nieuwe inzichten doordat je contact maakt met je eigen gevoel en signalen van je lichaam gaat herkennen. Een waardevolle transformatie..

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, liefs Kathelijn

dsf7048

Gezond verstand gebruiken

Alternatieve zorg is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel”.
Dr. Edward Bach