Verbinding met HOP Venlo

Holistische Ontspannings Praktijk Venlo

Wist je dat HOP een geneeskrachtig ontspanningskruid is?
Midden in de nacht werd ik wakker en was de naam voor mijn praktijk een feit. Dit moest zo zijn! HOP!
Holistische Ontspannigs Praktijk.
Hop kalmeert, stelt gerust en ontspant. Bovendien helpt het bij slapeloosheid 😉

Hop staat metafoor voor mijn praktijk: Ontspanning op holistisch niveau. nl. Mentaal, fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

“Verbinden met de ander, doe je door te werken aan de verbinding met jezelf. De wereld om je heen is slechts een afspiegeling van jou binnenwereld.”

Mijn behandelingen helpen jou bij je zoektocht om terug te gaan naar jouw ware ESSENTIE en laten jou ontspannen op diep niveau.
Verlos jezelf van oude, niet helpende pijn uit ervaringen, patronen en overtuigingen.
Inzicht krijgen, jezelf vergeven en compassie voelen voor jezelf kan ruimte bieden en heel waardevol zijn om weer die verbinding te voelen met de belangrijkste bron nl.
LIEFDE.

  • Kathelijn Groeneveld
    Kathelijn Groeneveld

“We zouden allemaal op zoek zijn naar de betekenis van het leven. Ik geloof dat we meer zoeken naar de ervaring van levend zijn..

Spiritualiteit betekent ‘Werken aan jezelf’. Het is een levenskunst die transformerend werkt, doordat we steeds meer ervaren levend te zijn.”
Oftewel b
ewustwording.. 

Herken jij de volgende uitdagingen?;
‘Wie ben ik? Is dit het? Wat vind ik leuk? Waarom voel ik me zo? Wat verwacht ik allemaal van mezelf? Waar komt die hoofd- of nekpijn toch vandaan? Waarom voelt de wereld soms zo oneerlijk? Waarom krijg ik steeds dezelfde lessen?’

Sinds 2016 heb ik mijn praktijk voor bewustwording, coaching, helende massages en Energetische behandeling.
Ik ben Holistisch therapeut en Reiki Master. Verder heb ik me gespecialiseerd in helende massages/lichaamswerk, invloeden vanuit het Sjamanisme en natuurgeneeskundige kruiden.

Diep dankbaar ben ik voor het werk dat mij heeft uitgekozen.
Mijn doel is; er zelf ZIJN, daardoor mensen er te kunnen laten ZIJN en onvoorwaardelijk ‘JA’ te laten zeggen tegen zichzelf.
‘JA’ tegen ONVOORWAARDELIJKE EIGENLIEFDE!”

Soms zien we het even allemaal niet meer en lopen we ‘vast’. Dit voelt vaak ongemakkelijk, terwijl dit ‘stil’ staan juist nodig is. Uitrusten, overzicht krijgen en opnieuw koers bepalen. Dit werkt transformerend en hier ontstaan vaak de meest waardevolle levenslessen.
Wanneer je ondersteuning nodig hebt tijdens dit proces, laat mij dan toe. Vanuit een holistische benadering bekijken we samen wanneer jij er weer aan toe bent om in hartsverbinding te ZIJN, wat jou eventueel hiervan weerhoudt én wat je op dat moment nodig hebt.

‘Ook ik voelde mij vaak eenzaam en afgesneden van de wereld om mij heen. Nu ben ik dankbaar.
Het gevoel van afgescheiden zijn, was kennelijk voor mij ‘de bedoeling’. Ik mocht dit eerst ondervinden en herinnerd worden dat afgescheiden zijn gewoonweg niet bestaat, omdat wij het leven ZELF zijn.
Non-dualiteit, oneindig, in verbinding met al wat leeft.
Het was voorbestemd zodat ik mensen mag helpen herinneren.

De tijd was gekomen om te transformeren.’ 

De opleiding tot holistisch therapeut en Reiki Master hebben mij geleerd om vanUIT de Bron (inplaats VAN de Bron) te leven. Een heel mooi proces waarin ik mezelf écht leerde kennen. Daarna heb ik me verder ontwikkeld vanuit steeds meer opgeruimd bewustzijn.
Mijn eigen verdieping van levenslessen uitwerken, samenwerken met de Maancyclus, mijn visioenen en dromen vertalen, Sjamanisme en verbinden met mijn spirit helpers.
De grootste transformatie begon na de onverwachte ontmoeting met mijn tweelingziel in 2016. Herinnerd worden aan onvoorwaardelijke liefde en het bijsturen hierin. Verder dan lichaam, gedachte of emotie. Transformerende processen van verbondenheid.

Mijn eigenliefde groeide en een diep vertrouwen dat alles precies goed is zoals het is, is hier ontstaan.

‘Ik leef vanuit licht en liefde en blijf mezelf ontwikkelen, uitdagen en verwonderen.’

dsf7055

Wat kan ik voor u doen?

Zie je klacht als kans!

Ik geef ontspanningsbehandelingen vanuit een holistische visie. Deze behandelingen kunnen bestaan uit; energetische healing/Reiki, meditatie en bewustwording, massage, lichaamsgerichte coaching of een combinatie van deze methodes.

Van hoofd naar hart
Ik vind het vooral belangrijk dat je mag zijn wie je bent en jezelf daarin liefdevol leert kennen en accepteren. Ruimte geven aan al wat er is, zonder veroordeling.
Vanuit ontspanning komen nieuwe inzichten doordat je contact maakt met je lichaam en je eigen gevoel. Zo ga je je signalen van je lichaam herkennen. Een waardevolle transformatie..

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, liefs Kathelijn

dsf7048

Gezond verstand gebruiken

Alternatieve zorg is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Ik heb bewust gekozen om vrij te zijn van zorgverzekering, zodat je ook echt een verbinding aan gaat vanuit jou verlangens.

Gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel”.
Dr. Edward Bach